Voor de verlichting van een ruimte zijn tegenwoordig vele mogelijkheden.

Natuurlijk is verlichting afhankelijk van het doel van de ruimte, maar wist u ook dat u met de juiste verlichting meer sfeer in de ruimte kunt scheppen, en zelfs geld kunt besparen?

De combinatie van de nieuwste technieken en onze vakbekwaamheid zorgen voor zeer verrassende resultaten.

Een verlichtingsplan helpt u om uw ruimte op de juiste manier te verlichten en daarbij ook aan energiebesparing te denken. Door de juiste lampen op de juiste plekken toe te passen, kunt u met minder lampen en dus minder energie beter licht in huis of kantoor halen. Zo zorgt u dat er voldoende licht is waar nodig. Belangrijk hierbij is dat de manier van licht toepassen, past bij functie van de ruimte en uw specifieke wensen.

Meer verspreid licht is prettiger omdat de contrasten tussen licht en donker dan minder groot zijn. Het gebruik van armaturen door spaarlampen met steekfitting, eventueel in combinatie met een ingebouwde dimmer, geeft veel comfort en bespaart energie. Met deze investeringen denkt u aan een beter milieu zonder daarin concessie te doen in comfort en uitstraling.

Wij realiseren ook de verlichting in uw winkelpand.

De uitstraling van wat u verkoopt komt met ons lichtplan volledig tot zijn recht! Denk daarbij ook eens aan LED verlichting.

Led verlichting is: Energiezuinig, Duurzaam en Veilig

Bent u toe aan nieuwe verlichting? Of wilt u meer weten over een Lichtplan? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.