Datanetwerken en telecommunicatie

✅ Erkend installatiebedrijf

✅ Particulier en zakelijk

✅ Uitgebreid dienstenaanbod

ELF Elektrotechniek gelegen in Steenbergen is gespecialiseerd in datanetwerken en telecommunicatie in onder meer Breda. Ons bedrijf heeft de techniek die nodig is voor bijvoorbeeld telefooncentrales en routers. Wij kunnen het ons een wereld zonder datanetwerken en telecommunicatie niet meer voorstellen. Het is de basis van ons dagelijks functioneren. Deze datanetwerken vindt u overal in woningen en bedrijfspanden.

Geïnteresseerd in een van onze diensten?Wij zorgen voor ervoor dat uw datanetwerken en telecommunicatie op orde zijn

Een netwerk moet voldoen aan de huidige stand van zaken. Dit lijkt eenvoudig, maar wat vandaag goed is, is morgen achterhaald of te klein. De netwerkinfrastructuur zal dus berekend moeten zijn op vandaag, maar ook op de verwachte groei van uw organisatie. Wij kunnen voor u de gehele infrastructuur voor uw computernetwerk verzorgen. Daarnaast zorgen wij voor een correcte plaatsing van groepenkasten. Na de installatie van het netwerk testen we de complete infrastructuur, zodat u direct na oplevering probleemloos gebruik kunt maken van het netwerk.Onze experts verzorgen alle communicatie

Ons installatiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren en monteren van telefooncentrales voor bedrijven. De installatie van een complete telefooncentrale is gebaseerd op de nieuwste elektrotechnieken en het uitbreiden van de bestaande ISDN-aansluitingen. Wij leveren alle benodigde hardware zoals telefooncentrales, routers, toestellen en headsets. Ook zorgen wij ervoor dat de groepenkast onderhouden en eventueel uitgebreid wordt. Daarnaast realiseren wij voor u de complete installatie van uw telecommunicatie en uw datanetwerken, indien gewenst.Vraag vrijblijvend advies aan met betrekking tot telecommunicatie!

De specialisten van ELF Elektrotechniek bieden u de beste oplossing voor uw datanetwerken en telecommunicatie aan. Wij passen ons advies aan op uw situatie. Dit doen wij voor zowel particulieren en bedrijven. Onze specialisten geven graag vrijblijvend advies en vertellen meer over de prijzen van groepenkasten. Bij vragen neemt u contact met ons op via info@elfelektro.nl.