Waar zouden we zijn zonder het internet en onze telefoon?

De wereld kan niet meer zonder! Het is de basis in ons dagelijks functioneren. De tijden van loopjongens met briefjes zijn reeds lang voorbij. Eén druk op de knop en de boodschap is verstuurd en ontvangen, ongeacht of dat naar het bureau naast je is of naar een pc aan de andere kant van de wereld. De techniek staat voor niets en zowel thuis als binnen een bedrijf is telefoon- en internetverkeer niet meer weg te denken. Maar dat gaat niet vanzelf.

Het is tegenwoordig meer dan alleen het aansluiten van een telefoonlijntje en een PC met internetverbinding. Optimale bereikbaarheid en het probleemloos kunnen uitwisselen van data, zijn essentieel voor het succes van uw onderneming. Wij installeren betrouwbare datanetwerken. Wij analyseren, uiteraard in samenspraak met u, de mogelijkheden op basis van de wensen en eisen die er in uw organisatie leven.

Een netwerk moet voldoen aan de huidige stand van de techniek. Dit lijkt eenvoudig maar wat vandaag goed is, is morgen achterhaald of te klein. De netwerkinfrastructuur zal dus berekend moeten zijn op vandaag maar ook op de verwachte groei van uw organisatie. Wij kunnen voor u de gehele infrastructuur voor uw computernetwerk verzorgen.

Na installatie van het netwerk, testen we de complete infrastructuur zodat u direct na oplevering probleemloos gebruik kunt maken van het netwerk.

Voor al uw telecommunicatie bent u ook bij ons aan het goede adres. Sinds enige jaren heeft ons bedrijf zich, als aanvulling op de bestaande werkzaamheden, gespecialiseerd in het leveren en monteren van telefooncentrales voor bedrijven. De installatie van een complete telefooncentrale is gebaseerd op de nieuwste technieken en het uitbreiden van de bestaande ISDN aansluitingen. Wij leveren alle benodigde hardware zoals telefooncentrales, routers, toestellen en headsets en kunnen de complete installatie voor u realiseren.

U krijgt de oplossing die het beste bij uw situatie past. Ook voor particulieren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.