Mevr. Pieters – Goes


Netjes, aardig, op tijd. Zou ik zeker nog eens gebruik van maken.

Dhr. Wagemans – Den Haag


Een afspraak is snel en eenvoudig te maken. De heer de Lange kwam op tijd en heeft het werk netjes uitgevoerd.

Dhr. Q. Jacobs – Nieuwerkerk a/d Ijssel


Ik heb de uitvoer van de werkzaamheden als zeer goed ervaren, volgens afspraak en snel en deskundig uitgevoerd. De communicatie heb ik ook als zeer goed ervaren. Professioneel telefonisch contact. De offerte en opdrachtbevestiging zijn duidelijk en volledig. Ik heb de samenwerking als positief ervaren. BioControl Systems, Inc,

Dhr. Ton van Zandbeek


Alles ging perfect! Kompan B.V.

Dhr. Segers – Den Haag


Bertus is een nette jongen en altijd op tijd aanwezig. Pakt de klus professioneel op en mocht er ergens een ander probleem ontstaan dan lost hij dit zelfs op. Hij weet precies waar hij het over heeft en luistert goed naar je ideeën en komt met slimme oplossingen! Al met al een echte aanrader !!

Dhr. Waardenburg – Numansdorp


Snelle en goede afhandeling.

Dhr. Van der Zouwen – Rotterdam


 ELF heeft bij ons een nieuwe stoppenkast aangelegd en deze aangesloten op de nieuwe elektriciteit aansluiting. Ze hebben de bedrading van het huis nagekeken en onze nieuwe keuzen van stopcontacten voorzien. ELF was zeer snel en klantgericht. De werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. ELF heeft ons zeer goed van advies voorzien omtrent de coördinatie van de werkzaamheden van het energiebedrijf en verschillende andere aandachtspunten. Wij zouden ELF bv aan iedereen willen aanraden!

Dhr. Chisolm – Middelburg


ELF kon snel langskomen voor een offerte. Dezelfde dag de offerte op de mail. Klus is in 1 dag gerealiseerd en ziet er netjes uit. Ik zou ELF zeker aanraden.

Dhr. Van der Vlis – Delft


Goed werk! kon snel te hulp komen bij het plaatsen van een stoppen kast met wel 10 groepen. Bereid om mee te denken en van advies te voorzien. Heeft de klus snel, vakkundig en goed kunnen klaren, heeft zelfs wat extra werk buiten offerte gedaan, zeker een aanrader!

Dhr. Fondse – Voorburg


Na mijn telefoontje stond hij al dezelfde dag op de stoep om de opdracht uit te voeren. Alles netjes en volgens afspraak uitgevoerd.

Dhr. Smit Oud-Beijerland


Het bijplaatsen van twee groepen bleek niet mogelijk, waardoor helaas onze gehele meterkast vervangen moest worden. Bertus kon gelukkig snel aan de slag en inmiddels is alles weer draaiende. Het bijplaatsen van een extra groep voor een dubieus aangelegde wasmachinegroep werd voor hetzelfde geld bijgeplaatst. Verder gewoon een aardige vent; een aanrader dus!

Dhr. Schellevis & Mevr. Bosua – Dordrecht


Bertus de Lange is een prima vakman die zijn afspraken na komt. Bertus is meerdere malen terug gekomen en was altijd op tijd. We hebben diverse offertes opgevraagd voor het uitvoeren van elektra werkzaamheden waarin ELF met een goede prijs is gekomen. Overigens kregen we vooraf een hele nette en duidelijk offerte met inclusief prijzen zodat men niet voor verrassingen komt te staan. De uitvoering is een ruime voldoende. De samen werking met Bertus willen we ook niet vergeten altijd netjes, snel en duidelijke communicatie. Een echte aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mochten we weer een keer onder spanning staan dan bellen we Bertus de Lange.

Dhr. Van Veen – Rotterdam


Snelle en vriendelijke service, goede kwaliteit werk geleverd, zeker aan te raden.

Mevr. Anja King-Teeken – Leiden


Wat mijn reactie voor de snelle service van uw zaak betreft… Prima! Héél goed en uitstekend. Super snelle service en gelijk komend met ‘n oplossing… En ook mee denken met de klant… Dus weer (wat mij betreft) ‘n tevreden klant erbij… Als er in de toekomst een probleem is met onze leidingen zullen we uw bedrijf weer benaderen om het voor ons op te lossen….

Dhr. Pater – Waddinxveen


Samen met ELF toch nog voor een verrassing komen te staan, maar alsnog snel de opdracht kunnen uitvoeren en uiteindelijk helemaal naar tevredenheid kunnen afronden.

Dhr. Van den Berg – Rotterdam


Supersnel en goed.

Dhr. Maurer – Breda


Zeer tevreden. Professionele vakman.

Dhr. Arts – Puttershoek


De opdracht is binnen een bijzonder snelle periode en naar volle tevredenheid uitgevoerd, Bertus is een vakman en dat kan je zien aan het geleverde werk. Precies zoals we voor ogen hadden. Chapeau.

Dhr. Stevenhagen –Rotterdam


ELF elektrotechniek heeft snel en adequaat op onze opdracht gereageerd. Het werk uit deze opdracht is goed uitgevoerd en we hebben meteen alle overige elektriciteit gerelateerde klussen laten uitvoeren. Elf levert kwaliteit en is zeer flexibel, zeker wat betreft tijd en problemen oplossen. Wij kunnen weer met een gerust hart gebruik maken van onze elektriciteit voorzieningen en raden deze vakman zeker aan!

Dhr. Roy Hemmelder – Rotterdam


Onwijs bedankt voor de snelle zorgvuldige service op een Zondag avond!Het zal ook altijd op zondag moeten gebeuren nietwaar? Jullie snelle reactie geeft wederom blijk van professioneel vakmanschap, dank daarvoor!

Dhr. vlaun, Tilburg


Alles netjes zoals afgesproken. netjes en veilig gewerkt met herplaatsing zegels

Mevr. Stüger, Delft


Zeer tevreden. ELF B.V. nam snel contact op en heeft de klus in no time geklaard. Zeer tevreden met het eindresultaat!

Dhr. van Bree, Rijen


Net een nieuwe meterkast laten installeren door Bertus, dit is netjes vakkundig gedaan. Een aanrader!

Dhr. Bakker, Rotterdam


Vakmanschap pur sang! Over vakmanschap gesproken...vanaf het eerste moment toen Bertus langs kwam voor een offerte was al duidelijk te zien dat hij verstand van zaken had. Springt er duidelijk uit met de andere elektriciens die langs geweest zijn, die twijfelde of ze de klus wel konden klaren. Daarom voor Bertus gekozen. Een hele goede keuze geweest Daarnaast is Bertus heel vriendelijk, denkt mee, verstaat duidelijk zijn vak en levert kwaliteit. Sterke aanbeveling Bertus bedankt

Dhr. Van der Zwaan, Sliedrecht


Zeer kundige, eerlijk en open vakman. Het is een aanrader voor de mensen die een elektrotechnische installatie moet aanpassen.

Dhr. Heesters, Maasdam


Op zondagavond een verzoek geplaatst voor het verwijderen van een dimmer en het plaatsen van een schakelaar. Een uur na plaatsing van de opdracht al een reactie! Volgende dag op afgesproken tijd keurig geïnstalleerd. Ik had een plafondventilator welke niet werkte. Ook daar werd nog naar gekeken. Niets anders dan prima!

Dhr. Leppers, Rotterdam


In eerste instantie betrof het een opdracht voor het vervangen van een defecte installatieautomaat. Bertus kon dit euvel al op zaterdag (wat een service) vervangen. Net aangekomen constateerde Bertus direct dat de installatie niet voldeed aan de eisen (geen hoofdschakelaar en geen aardpen). Hij kon dit euvel direct verhelpen en omdat hij gebruik maakt van een ander merk groepkast nog voor een redelijke prijs ook. Prima service!

Dhr. de jong, Rozenburg


Zondagavond de opdracht geplaatst, binnen enkele uren een reactie. Duidelijke antwoorden wat wel en niet kan. Ruim op tijd op het afgesproken tijdstip. Snel en vakkundig uitgevoerd.

Dhr. , Papendrecht


Heel snel en prima gedaan, zelfs op zaterdag!

Dhr. Croes, Hoogvliet Rotterdam


Na een persoonlijke bezichtiging van de werkzaamheden heeft de monteur een offerte uitgebracht en kon op zaterdag gelijk uitgevoerd. Op zaterdag op tijd op locatie, en begon aan de werkzaamheden. Het ging mis, nieuwe bedrading bleef steken in de electriciteitsbuis. Moest een nieuwe aanpak komen en wilde dit direct de volgende dag op zondag herstellen. Helaas was er extra werk betrokken omdat hij via de kruipkelder moest gaan. Was zondag heel vroeg aanwezig, binnen een halve dag heeft hij de werkzaamheden uitgevoerd op een professionele manier . Kreeg een factuur voor de extra kiosten maar mocht dit binnen 90 dagen betalen. Goede service!

Mevr. Versteeg, Schiedam


We hadden extra apparatuur in de keuken waardoor er extra groepen moesten worden aangelegd. Alles werkt naar behoren en hij was snel klaar. Heel blij mee!

Dhr. Warbroek, Terheijden


Goede vakman, goede prijs en goede communicatie. Bertus heeft alles waargemaakt wat was afgesproken. Dus zeker aan te bevelen bij elektrotechnische klussen.

Dhr. van Uden, Bergschenhoek


Goede en eerlijke vakman. Merkte heel attent op dat het slaan van een aardelectrode niet nodig was omdat dat al in orde bleek, wat ik niet wist.

Mevr. Pruijm, Capelle aan den IJssel


Goede uitleg van wat er moest gebeuren. Er is eerst gekeken wat er moest gebeuren. Onze groepenkast bleek niet goed te zijn. Deze is daarom ook vervangen. En het kon binnen een week geregeld worden. Wat wij als erg fijn hebben ervaren. Alles is goed en netjes aangelegd.

Dhr. van Straten, Heijningen


Echt een TOP ervaring. Snelle reactie, binnen 3 dagen konden ze al komen. En binnen 1,5 uur was de stoppenkast vervangen tegen een zeer scherpe prijs. Zijn ook gekwalificeerd om de zegel te vervangen, dus alles gebeurt volgens de normen. Wij zijn helemaal tevreden, echt een aanrader.

Dhr. van leeuwen, Roosendaal


Geweldig gedaan vakkundig en netjes afgewerkt en daarbij ook is Bertus een vriendelijke man die zijn vakwel degelijk perfect verstaat.

Dhr Rodenburg, Barendrecht


Super! Afspraak gemaakt voor over 2 weken om de meterkast te vervangen echter tijdens het klussen begaf mijn oude meterkast het. 1 telefoontje en hij kwam op zijn vrije middag er gelijk aan !! Gelijk de meterkast vervangen. Deskundige uitleg gekregen! Al met al een TOP ervaring mee. Deskundig en SUPER service!!