Groepen bijplaatsen

✅ Erkend installatiebedrijf

✅ Particulier en zakelijk

✅ Uitgebreid dienstenaanbod

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf dat groepen kan bijplaatsen in uw bestaande verdeelkast? De elektriciens van ELF Elektrogroep B.V. uit Steenbergen hebben de ervaring in huis om deze groepen vakkundig bij te plaatsen. Wij voeren dit belangrijke werk uit voor zowel particulieren als voor bedrijven. Reken op onze vaardigheden, zodat u ook op langere termijn profijt heeft van uw elektrische techniek.

Geïnteresseerd in een van onze diensten?Laat groepen bijplaatsen door de kundige specialisten van ons bedrijf

Door een extra groep bij te plaatsen voorkomt u overbelasting van de bestaande groepen in uw verdeelkast. Dit zorgt voor een betere stroomverdeling en zo dus ook dat de automaten niet uitslaan. U kunt bijvoorbeeld groepen laten bijplaatsen bij de installatie van uw keuken. Denk daarnaast bijvoorbeeld ook aan uw wasmachine, droger of verlichting. Het bijplaatsen van groepen moet op een zorgvuldige manier worden uitgevoerd door een bekwaam installatiebedrijf. Onze specialisten zorgen ervoor dat het bijplaatsen van de groepen vakkundig gebeurt en verzorgen een optimale aansluiting van de elektrotechniek. Dat zeggen we niet zomaar, onze referenties tonen onze competentie aan ten opzichte van het bijplaatsen van groepen.groepenkast met witte kabels

Maak telefonisch een afspraak voor het bijplaatsen van groepen

Wij zorgen ervoor dat het bijplaatsen van groepen in uw verdeelkast vakkundig wordt gedaan. Daarnaast voert het team van ons installatiebedrijf ook andere werkzaamheden uit, waaronder het plaatsen van datanetwerken. Maak snel een afspraak met onze experts! Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 065 329 6141. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord.